USB JTAG  

Go Back   USB JTAG > USBJTAG (NT) > Product Support.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #16  
Old 06-25-2011, 08:17 PM
stomperz stomperz is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Chicago
Posts: 346
Default win 7 64bit

Just installed setup.rar 0.50 on my win 7 64bit machine
Have error with USBJTAGNT
(have not tried older Ver's)

UJModem works fine (recognizes modem - reads - writes - fine)

When I run USBJTAGNT I get this error
"this application failed to start because side-by-side-configuration is incorrect. Please see the application log or use the command-line systrace.exe tool for more detail."

In the admin/event log I get
"Activation context generation failed for "C:\UsbJtag\USBJTAGNT.exe". Dependent Assembly Microsoft.VC80.CRT,processorArchitecture="x86",pub licKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",versio n="8.0.50727.6195" could not be found. Please use sxstrace.exe for detailed diagnosis."


ran sfc /scannow - no errors

have installed drivers and bla bla bla stuff

"publicKeyToken not found"
next step would be SxsTrace.exe I guessI haven't been able to figure out the command line for it yet
anyone?
Reply With Quote
  #17  
Old 06-25-2011, 08:44 PM
joejoe332006 joejoe332006 is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: USA
Posts: 172
Default

I getting the same error using windows 7 64-bit as well.

I hope there is a fix soon.
Reply With Quote
  #18  
Old 06-25-2011, 10:15 PM
usbbdm usbbdm is offline
Administrator
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 8,879
Default

I just installed on a fresh Windows 7 64 bit home and works fine. So I am unable to find any problem and thus cannot fix it. The build system had not changed so I do not understand why this issues happened.
Reply With Quote
  #19  
Old 06-25-2011, 10:49 PM
joejoe332006 joejoe332006 is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: USA
Posts: 172
Default

Sure strange that both of us are having the same issue with the same version of windows OS.I replaced the EXE of the version before the .50usbjtagnt program and it works again but the .50 does not work period. you may have a bad file on the download section.
Reply With Quote
  #20  
Old 06-26-2011, 05:27 AM
stomperz stomperz is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Chicago
Posts: 346
Default home

Quote:
Originally Posted by usbbdm View Post
I just installed on a fresh Windows 7 64 bit home and works fine. So I am unable to find any problem and thus cannot fix it. The build system had not changed so I do not understand why this issues happened.
I have win7 Ultimate installed - joejoe332006 what do you have ?

I know I'm garbing at straws, but trying to find some kind of correlation between our computers.

( bitlocker featureis turned off btw)
Reply With Quote
  #21  
Old 06-26-2011, 05:28 AM
CAPONE CAPONE is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 5,093
Default

Quote:
Originally Posted by joejoe332006 View Post
Sure strange that both of us are having the same issue with the same version of windows OS.I replaced the EXE of the version before the .50usbjtagnt program and it works again but the .50 does not work period. you may have a bad file on the download section.
If that where the case More than just 2 People would report having Problems. I have both windows 7 32 bit and 64 bit and don't have any problems running 0.50.
__________________
"If you give a man a fish you feed him for a day. If you teach a man to fish you feed him for a lifetime."
Reply With Quote
  #22  
Old 06-26-2011, 06:04 AM
stomperz stomperz is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Chicago
Posts: 346
Default win 7 Version

Earlier Version works on my system also.

Can it be differences between Windows 7 [COLOR=#0054a6 !important][COLOR=#0054a6 !important]Home[/color][/color] Premium, Professional, and Ultimate?
Need to start somewhere.
Reply With Quote
  #23  
Old 06-26-2011, 06:09 AM
CAPONE CAPONE is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 5,093
Default

Quote:
Originally Posted by stomperz View Post
Earlier Version works on my system also.

Can it be differences between Windows 7 [COLOR=#0054a6 !important][COLOR=#0054a6 !important]Home[/color][/color] Premium, Professional, and Ultimate?
Need to start somewhere.
I am running win7 home pre 32 bit and win 7 ultimate 64 bit. I don't run win 7 Pro
__________________
"If you give a man a fish you feed him for a day. If you teach a man to fish you feed him for a lifetime."
Reply With Quote
  #24  
Old 06-26-2011, 06:51 AM
stomperz stomperz is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Chicago
Posts: 346
Default

Quote:
Originally Posted by TUNDRA View Post
I am running win7 home pre 32 bit and win 7 ultimate 64 bit. I don't run win 7 Pro
I take it your usbjtag-nt on ultimate 64 bit works ok.

Maybe it's my dl of win 7 ultimate - I'll try an install on another box to see what happens.
Reply With Quote
  #25  
Old 06-26-2011, 07:41 AM
CAPONE CAPONE is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 5,093
Default

Quote:
Originally Posted by stomperz View Post
I take it your usbjtag-nt on ultimate 64 bit works ok.

Maybe it's my dl of win 7 ultimate - I'll try an install on another box to see what happens.
Yes Working with no Problem on Ultimate 64 bit
__________________
"If you give a man a fish you feed him for a day. If you teach a man to fish you feed him for a lifetime."
Reply With Quote
  #26  
Old 06-26-2011, 08:20 AM
CAPONE CAPONE is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 5,093
Default

Quote:
Originally Posted by stomperz View Post
Earlier Version works on my system also.

Can it be differences between Windows 7 [COLOR=#0054a6 !important][COLOR=#0054a6 !important]Home[/color][/color] Premium, Professional, and Ultimate?
Need to start somewhere.
Error seam to be related to computers that are not up to date on Updates. I just tryed and got error, installing vcredist_x86 ( for 32 bit in this case ) Plus installing any Updates Needed Got rid of Problem.
__________________
"If you give a man a fish you feed him for a day. If you teach a man to fish you feed him for a lifetime."
Reply With Quote
  #27  
Old 06-26-2011, 08:28 AM
joejoe332006 joejoe332006 is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: USA
Posts: 172
Default

Same Version



Quote:
Originally Posted by stomperz View Post
I have win7 Ultimate installed - joejoe332006 what do you have ?

I know I'm garbing at straws, but trying to find some kind of correlation between our computers.

( bitlocker featureis turned off btw)
Reply With Quote
  #28  
Old 06-26-2011, 08:31 AM
joejoe332006 joejoe332006 is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: USA
Posts: 172
Default

I am Pretty sure my machine is all updated with updates but I will make sure,
that fact is that it runs the version before the new one just fine.



Quote:
Originally Posted by TUNDRA View Post
Error seam to be related to computers that are not up to date on Updates. I just tryed and got error, installing vcredist_x86 ( for 32 bit in this case ) Plus installing any Updates Needed Got rid of Problem.
Reply With Quote
  #29  
Old 06-26-2011, 08:36 AM
joejoe332006 joejoe332006 is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: USA
Posts: 172
Default

Tundra My machine is updated with all windows updates so thats not the issue, and like I say it worked fine with 0.49 version. I think he has a bad download file or something on his site, I even tried to run it on my XP 32-bit Machine and same error.




Quote:
Originally Posted by joejoe332006 View Post
I am Pretty sure my machine is all updated with updates but I will make sure,
that fact is that it runs the version before the new one just fine.
Reply With Quote
  #30  
Old 06-26-2011, 08:42 AM
joejoe332006 joejoe332006 is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: USA
Posts: 172
Default

Yea I am not running any bitlocker as well.



Quote:
Originally Posted by stomperz View Post
I have win7 Ultimate installed - joejoe332006 what do you have ?

I know I'm garbing at straws, but trying to find some kind of correlation between our computers.

( bitlocker featureis turned off btw)
Reply With Quote
Reply

Tags
drivers, usbjtag nt, winxp x64, xp x64

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.