USB JTAG  

Go Back   USB JTAG > USBBDM (NT) > BDM spanish-section

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-16-2012, 02:06 PM
miamidss miamidss is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 12
Default nvram miami

Hola a todos ,necesito un nvram de sw miami con playboy.Gracias
Reply With Quote
  #2  
Old 09-16-2012, 09:22 PM
d0 d0 is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: S FL
Posts: 178
Default

tengo nvram pero no se si tiene playboy.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-17-2012, 05:55 AM
mikeeps2 mikeeps2 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 98
Default

pero si la caja no tiene los playbly abilitados , aunque le pongas un nvram con esos canales , no abriran
Reply With Quote
  #4  
Old 09-20-2012, 05:01 PM
coyote cojo coyote cojo is offline
Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 32
Default playboy

chip de caja debe tener playboy primero.
Reply With Quote
  #5  
Old 09-21-2012, 02:29 PM
miamidss miamidss is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 12
Default

si lo tiene habilitado pero no se me ve.
Reply With Quote
  #6  
Old 09-21-2012, 06:32 PM
justsomeguy justsomeguy is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,472
Default

Quote:
Originally Posted by miamidss View Post
si lo tiene habilitado pero no se me ve.
like everyone already told you, you cannot put someone else's nvram onto your box and get the playboy channel! or any other channel that your box did not have subb'd to it. please read the forums~ you CANNOT get anything other then your box previously had subb'd to it !
__________________
live your life like a beer commericial
Reply With Quote
  #7  
Old 09-21-2012, 07:41 PM
CAPONE CAPONE is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 5,086
Default

Quote:
Originally Posted by miamidss View Post
si lo tiene habilitado pero no se me ve.
Si lo tubiera abilitado se veria sin problemas Siempre y cuando este en el area correcta y no sea una caja de una area con la NVRAM de otra area...........
__________________
"If you give a man a fish you feed him for a day. If you teach a man to fish you feed him for a lifetime."
Reply With Quote
  #8  
Old 09-26-2012, 11:28 PM
Mentronyc Mentronyc is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 25
Default

Quote:
Originally Posted by miamidss View Post
Hola a todos ,necesito un nvram de sw miami con playboy.Gracias
para que parte de Miami lo nesecitas? tengo con 2 playboy pero tienes que estar seguro que la caja lo tuvo anteriormente, no no, solo te va abrir lo que la caja tenia. El nvram no tiene nada que ver con los canales que tiene la caja.

mandame un pm si estas interesado
Reply With Quote
  #9  
Old 10-11-2012, 03:40 PM
chinotv chinotv is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 6
Default

Para cual caja es la que nesesitas ,modelo
Reply With Quote
  #10  
Old 10-12-2012, 01:30 PM
miamidss miamidss is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 12
Default

DCT700 motorola, gracias
Reply With Quote
  #11  
Old 10-12-2012, 05:52 PM
chinotv chinotv is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 6
Default

Un saludo mira no se como ponerlo por privado
sy puedes mandame un correo y por hay te lo mando
pero por el privado me lo mandas,

Last edited by chinotv; 10-12-2012 at 05:54 PM.
Reply With Quote
  #12  
Old 10-14-2012, 07:55 PM
d0 d0 is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: S FL
Posts: 178
Default

por favor lo puedes mandar el backup de el dct2500/700 a mi tambien. Yo solo tengo los backup para la caja dct2224 cual puedo intercambiarlo.
Reply With Quote
  #13  
Old 10-16-2012, 04:25 PM
chinotv chinotv is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 6
Default

Un saludo ,si aguien me puede desir como los subo les mando el de 2500/700espero que se pueda ,solo farta darme este paso,yo con mucho gusto
se los mando,ok
Reply With Quote
  #14  
Old 09-20-2013, 07:39 AM
toro2 toro2 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 31
Default nvram

hola tdos necesito nvram para area de miami lake alguien interazado en ayudar mi modelo es 2224 p6
Reply With Quote
  #15  
Old 09-22-2013, 05:24 PM
damian4838 damian4838 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 61
Default

Quote:
Originally Posted by toro2 View Post
hola tdos necesito nvram para area de miami lake alguien interazado en ayudar mi modelo es 2224 p6
Hola toro2 mandame un MP
Reply With Quote
  #16  
Old 02-10-2020, 02:38 PM
thegato thegato is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 2
Default Technicolor CGA4233 Cable modem

The modem has a serial port and what appears to be a jtag.
How can i try it?


Reply With Quote
  #17  
Old 02-12-2020, 04:42 AM
geant90 geant90 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 28
Default SB6183 Dump without desolder

Long time folks! Anyone figured a way to dump the SB6183 without desoldering?
Reply With Quote
  #18  
Old 02-18-2020, 08:08 AM
Killswitch Killswitch is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 440
Default Restoring DCT3416 back to life

Welcome to all past/present Cable Box Testers ! I pulled one of my fave boxes out of closet, a first generation HDMI w/ 160 GB Hard Drive and found that it had gone into Hunt mode and lost its identity. And, now that a new Firmware has been introduced, it lost its NVRAM and, this is where the Testing begins. This unit uses the EJTAG64 platform and the DCT6412 dll which is identical. After attaching a 10 pin Header onto the board, even an old head like me has been unable to start Testing. All I need do is to copy a valid 3416 NVRAM back on board and, I've found this to be exceptionally difficult to accomplish, just like it was several years ago. It will not Detect the Intel Flash on board, supplying values like 0000000 or FFFFFFF. And, DEBUG ON appears but, setting the NVRAM moves forward only one block on the progress scale and runs no faster than 20 Kbs and quickly hangs due to Watchdog. This box was always difficult back in the day and, remains so today. I DO want to revive this unit and, use it to record stuff. The Watchdog shouldn't matter with a 256 Kb NVRAM. I'm stuck and a bit angry. Are there any creative ideas I can use to speed the Testing process ? Thanx and, a goodday to one and all.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.